Toto

Hölle Games Menyertai Permainan Pandangan Pertama, Mensasarkan Pasaran Utama

Hölle Games telah menyertai First Look Games , platform khusus untuk membantu pembangun dalam industri iGaming memasarkan dan membawa permainan mereka ke pasaran dengan cepat dan boleh dipercayai. Hölle Games menumpukan pada pasaran slot dalam talian yang sangat kompetitif di Eropah dan akan mendapat manfaat daripada pelancaran dengan First Look Games macau hari ini kerana ia akan menjadi lebih mudah bagi pembekal untuk mempromosikan produknya dan membawanya ke dalam talian dengan syarikat-syarikat terkemuka di pasaran utama.

Hölle Games Mempercayai Permainan Pandangan Pertama untuk Pendedahan Selanjutnya
Hölle Games sudah pun menyedari cabaran yang wujud untuk membawa produk ke pasaran dengan jayanya dan telah memutuskan untuk mempercayai First Look Games sebagai fasilitator yang berkuasa dalam usaha pemasaran . Terima kasih kepada kerjasama ini, pembekal akan dapat memperoleh tempat dengan pengendali di Jerman , Belanda , Belgium dan Switzerland , yang merupakan pasaran teras syarikat.

Pembekal akan dapat berkongsi maklumat tentang keluaran semasa dan akan datang dengan beberapa penerbit dan syarikat gabungan yang mempunyai trafik yang mantap dan boleh menyebarkan berita tentang permainan syarikat. Hölle akan bebas untuk memuat naik tajuk, imej, logo dan video permainan yang dimainkan terus ke platform Permainan Pandangan Pertama.

Tambahan pula, Hölle Games akan mengawal sepenuhnya asetnya terima kasih kepada Pusat Pengurusan Studio FLG , yang direka bentuk untuk membenarkan Data SGP Hari Ini pembangun mengawal aset yang tersedia dalam pasaran apa. Pembangun juga boleh menyalurkan maklumat kepada ahli gabungan dan memberikan mereka alat tambahan untuk membantu meningkatkan jangkauan syarikat.

Pengasas First Look Games Tom Galanis mengalu-alukan kedatangan Hölle Games sebagai studio terbaharu untuk menyertai platform dan berpeluang mendapat pendedahan lanjut dengan pelbagai khalayak. Galanis menambah:

Di First Look Games, kami memahami cabaran yang dihadapi oleh studio baharu, terutamanya dalam hal pemasaran, dan itulah sebabnya kami menawarkan pakej permulaan khas yang ditujukan kepada pembangun seperti Hölle Games yang sedang dalam proses membina momentum untuk perniagaan mereka.

Pengasas First Look Games Tom Galanis
Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama Hölle Games Robert Lenzhofer berkata bahawa mendapatkan pendedahan adalah penting untuk mana-mana Data Sidney jenama, dan terutamanya syarikatnya. Hölle Games kekal fokus pada Belgium, Belanda, Jerman dan Switzerland dan menghargai peluang untuk bekerja dengan platform yang akan membantu meningkatkan jangkauan pembekal.

“Ini adalah perkongsian terobosan untuk kami, dan kami berharap untuk membawa Hölle Games ke peringkat seterusnya dengan bantuan rakan kami di First Look Games,” kata Lenzhofer.